Skenderaj, këta janë emrat e mësimdhënësve të rinj që u pranuan në punë këtë muaj (FOTO)

 

Drejtoria e Arsimit në Skenderaj ka publikuar emrat e  mësimdhënësve dhe pedagogëve të cilët janë pranuar në punë në konkursin e hapur të muajit Dhjetor – Janar të këtij viti, transmeton Drenica Press.

Në këtë njoftim thuhet se: “Pas shpalljes së konkursit publik të datës 23.12.2017, që u zhvillua konform Nenit 8 të Ligjit të Punës 03/L-212  dhe përzgjedhjes konform Nenit 35 të Ligjit mbi Arsimin Parauniversitar, UA 06/2015 mbi kuadrin profesional arsimor, UA 17/2019, testimit pedagogjik dhe profesional me gojë dhe me shkrim të kandidatëve, komisioni i vlerësimit pranë Drejtorisë së Arsimit shpall:

Listën e kandidatëve të pranuar në shkolla për vitit shkollor 2017/2018

Nr.EmriMbiemriShkolla Lënda në të cilën konkuronVendi
1DorartaIsmajliDrenicaGjuhë AnglezePolac
2BelindaBajra“Idriz Barani”Gjuhë AnglezeKlinë e Epërme
3ArjetëTahiraj“Idriz Barani”,
“Azem Bejta”
“Ilir Lushtaku”
Pedagog/eKlinë e Epërme, Prekaz i Epërm,

Prekaz i Poshtëm

4DafinaMiftari“Shaban Jashari”Mësim klasorSkenderaj
5ValentinaQorraj“Faik Dragaj”Mësim klasor Leqinë
6ArgjentinaHaxha“Ahmet Delija”Mësim klasorSkenderaj
7AlbanHasanaj“Kuvendi i DrenicësMatematikëAbri e Poshtme
8ArizonaHaliti“Halit Geci”Mësim klasorLlaushë
9ZamireHetemiSHMT “Anton Çetta”Gjuhë shqipeSkenderaj
10MuratGashi“Dëshmorët e Qyqavicës”, “Pavarësia “, “DrenicaPedagog/eQirez, Polac, Krasaliq
11ArianaHasaniDrenicaMësim klasorPolac

 

Vërejtje: Kandidatët e pranuar të paraqiten në shkollat  përkatëse, brenda 3 ditëve.

Këshilla juridike: Kandidatët e pakënaqur kanë të drejtë ankese në afat prej 7 ditëve, pas shpalljes së rezultateve.