Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka arrestuar dy persona në dy lokacione të ndryshme në Skenderaj, transmeton Gazeta Drenica Press

Në njoftimin zyrtar thuhet:

Skenderaj  09.11.2018 – 08:30. Në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata është arrestuar i kërkuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

Skenderaj 09.11.2018 – 05:15. Në bazë të urdhëresë së Gjykatës është arrestuar dhe dërguar në vuajte të dënimit në burgun e Dubravës i kërkuar mashkull K-Shqiptar. /Drenica Press/