Skandaloze/ Studentja nga Kosova duke marrë kokainë në fakultet. Shiko videon e tmerrshme

Nje video skandaloze po shperndahet me te madhe ne facebook, ku nje vajze e re dyshohet se eshte duke konsumuar mjete narkotike. Shkolla është institucion edukativ-arsimor veprimtaria e të cilit është.

Mësimdhënia aktive intelektuale nëpërmjet të nxënit gjatë gjithë jetës; Përvetësimi i njohurive shkencore dhe artistike me karakter nacional dhe botëror;

Duke klikuar ne videon me poshtë do shihni aktin e tmerrshëm te kësaj vajze….

VIDEO