Skandaloze: Mesuesi refuzon mirenjohjen e Ramiz Ladrovcit, ja arsyeja shokuese (Foto)

Komuna e Drenasit ka ndarë mirënjohje për disa nga veteranët e arsimit, shkruan Botapress.

Loading...

Një nga veteranët e arsimit që i’u nda mirënjohje për kontributin e dhënë në arsimim dhe edukim është edhe Xhemë Binaku.

Veterani i arsimit, Xhemë Binaku ka refuzuar këtë mirënjohje me arsyen që nuk mund ta pranojë një mirënjohje të tillë nga një ish nxënës i dobët siq ka qenë Ramiz Lladrovci.

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci edhe më herët është ‘akuzuar’ që ka pasur nota të dobëta sa ka qenë nxënës.

Më poshtë Botapress i’u sjell mirënjohjen e refuzuar nga veterani i arsimit Xhemë Binaku: