Era e biskotave mund t’ju vendosë buzën në gaz, por sipërfaqja e tavës së djegur ju fashit edhe dëshirën më të vogël për të gatuar.

Në mënyrë që tepsitë dhe tenxher tuaja të shkelqejnë dhe të mos kenë asnjë shenjë papastërtie ndiqni hap pas hapi këshillat e mëposhtme.

1.Lyeni tepsinë ose tavën ku keni gatuar me sodë buke. 
2. Aplikoni një shtresë peroksid hidrogjeni
3. Shtoni më shumë sode buke dhe lëreni të qëndrojë për 2 orë. 
4.Më pas fshijeni me një sfungjer duke e shplëarë me ujë të bollshëm.

No tags for this post.