Shpesh në Kosovë ngasësit e veturave i bëjnë presion njëri-tjetrit, sidomos kur janë para semaforëve.

Zakonisht, ata që janë prapa veturave të para që presin të gjelbrën, nisin t’u bëjnë me sirena atyre me qëllimin që të nisen sa më shpejt.

Dy anëtarë të grupit “Marakli t’kerreve” kanë bërë një video simuluese se si do të silleshin dy shqiptarë para semaforit.

Në video shihet se si ngasësi dhe pasagjeri reagojnë me nervozizëm jashtëzakonisht të madhe kur në semafor paraqitet e gjelbra. /Periskopi/

Shihni videon:

Video Player

00:00
00:24