Është shtyrë për nesër votimi për rezolutën e propozuar nga LDK-ja lidhur me dialogun me Serbinë.

Shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Avdullah Hoti, ka kërkuar nga kryetari i Kuvendit që të mos votohet sot rezoluta e propozuar sonte por të futet nesër si pikë e parë e rendit të ditës.

Gjatë ditës është mbajtur seanca e jashtëzakonshme e thirrur nga Lidhja Demokratike e Kosovë me vetëm një pikë të rendit të ditës, debati parlamentar për dialogun Kosovë-Serbi dhe tema e korrigjimit të kufijve.

LDK ka propozuar në rezolutën e saj që t’ia ndalojë secilit të flasë me Serbinë për çështjen e kufijve, njofton Klan Kosova.
Seanca e jashtëzakonshme është karakterizuar me përplasje, mospajtime dhe debate të gjata mes deputetëve lidhur me këtë temë dhe jo vetëm.