Shpetim Deskut ia thyejnë skenën në Kosovë Show

Emisioni i fundit “nKosovë Show” për vitin 2017 u përmbyll me vëllezërit Agaj, të njohur si zhutat.Ata hynë në emision të “paftuar” dhe sollën një atmosferë të zjarrtë patriotike.

Të ftuar të tjerë ishin këngëtari Xhela dhe Labinot Gashi, ku sollën një atmosferë festive për emisionin e fundit të këtij viti.

Kujtojmë se emisioni festiv nKosovë Show me mbi 40 kengetarë nga të gjitha trojet shqiptare transmetohet më 1 janar duke filluar nga ora 20:00.