Shpërndahen ndihma në Drenas |Foto

Kryqi i Kuq i Kosovës – dega në Drenas ka shpërnda ndihma për familjet në nevojë, transmeton Gazeta Drenica Press

“Sot me datën 08.08.2018 dërguam (veshëmbathje, pako ushqimore dhe higjenike si dhe lodra për fëmije ) krejt këto duke i falendëruar KARABINIERËT (KFORIN) Italian, të cilët po na dalin në ndihmë jo vetëm kësaj here por edhe shumë herave tjera. Sot ishim në fshatin Arllat dhe ndihmuam një familje”- thuhet në njoftimin e degës së Kryqit të Kuq në Drenas. /Drenica Press/