Shpenzimet e kryetarit të Komunës, Xhafer Tahiri për këtë javë

Zyra e Kryetarit të Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, njofton qytetarët e Vushtrrisë për shpenzimet që ka bërë për javën e katërt të janarit.

Loading...

Zyra e kryetarit të Komunës Xhafer Tahiri nga data 05 shkurt deri më 09 shkurt

Në kategorinë mallra dhe shërbime ka shpenzuar gjithsejtë: 61.50 euro dhe për  mëdtije për udhëtim zyrtar 122.00 euro.

Kryetari i Komunës, Xhafer Tahiri bënë të ditur se vazhdimisht do të bëjë publike të gjitha shpenzimet e Zyrës së kryetarit të Komunës, por edhe shpenzimet e Komunës në përgjithësi.