I shpalluri në kërkim nga policia arrestohet në Skenderaj

Policia e Kosovës përmes raportit të saj ditor ka bërë të ditur se ka arrestuar personin e kërkuar në Skenderaj, transmeton drenicapress.info

Loading...

“Në bazë të urdhëresës së gjykatës, është arrestuar një mashkull K/Shqiptar dhe i njëjti është dërguar në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës”, thuhet në raport. /Drenica Press/