Në festat e fundvitit jemi mësuar që këngëtarët e ndryshëm të estradës kosovare të vijnë me potpuri të ndryshme.

Tashmë, këngëtarët  kanë krijuar potpuri të ndryshme, të cilat janë publikuar në kanalin zyrtar të “You Tube”, shkruan Gazeta Blic.

Një bashkëpunim interesant është krijuar nga këngëtarja Shkëndije Mujaj dhe dy këngëtarët që këndojnë këngë të zhanrit tallava Sadat e Gazmend Rama.

Këngëtarja Shkëndije Mujaj në këtë potpuri që ka krijuar më dy vëllezërit, i ka kushtuar mjaft shumë rëndësi pamjes së jashtme, ndonëse teksti i saj në këtë këngë është paksa i mangët.

Ajo ka veshur një fustan të shkurtër i cili po ashtu është edhe i hapur në pjesën e përparme, veshje kjo e cila ja zbulon mjaft shumë gjoksin këngëtares.
Mujaj po ashtu në skene bënë edhe disa lëvizje mjaft provokuese. Madje ajo në një moment lëviz fustanin më tepër se sa që duhet kështu edhe zbulon të brendshmet e saj.

Se sa janë të preferueshme pamjet e tilla që ofrohen në festat e fundit, më se miri e din vetë organizatorët e këtyre ngjarjeve dhe vetë këngëtaret.

Linku i këngës KËTU: