Shikoni armët që u përdorën për ta siguruar Kryeministrin e Malit të Zi gjatë vizitës në Kosovë

Kryeministri i Malit të Zi gjatë vizitës së tij në Kosovë është përcjell nën masa të rrepta sigurie.

Që nga momenti kur ai ka zbritur në Aeroportin e Prishtinës ‘Adem Jashari’, siguria e tij ka qenë jashtëzakonisht e madhe.

Madje sigurimi ka përdorur edhe armë të tipit ‘scorpion automatik’.

Kryeministri malazez, Dushko Markoviq, i cili erdhi dje për vizitë në Kosovë dhe qëndroi edhe sot, tha se do ta ndihmojnë vendin sa i përket çështjes ende të pazgjidhur, atë më Demarkacionin./Express