Shi në Drenas, rrugët mbulohen nga uji |Video/Foto

 

Një shi i rrëmbyeshëm ka rënë para pak minutave në qytetin e Drenasit, transmeton Gazetë Drenica Press

Në një video dhe foto të cilat kanë ardhur në adresë të gazetës, shihet sesi rruga “Ilaz Kodra” është mbuluar nga uji si pasoj e të reshurave.

Shih videon dhe fotot më poshtë. /Drenica Press/