Foto ilustrim

Një fëmijë shqiptar ndodhet në gjendje të rëndë.

Sipas asaj që shkruajnë mediat italiane fëmija që jetonte me familjen ne San Benedetto i ka rënë të fikët sot në mëngjes dhe nuk është zgjuar më.

Edhe pse është dërguar në spital, mjekët lokalë nuk kanë bërë të mundur që ai të zgjohej.

Pas kësaj është kërkuar ndihma e specializuar.

Një helikopter ka shkuar e ka marrë fëmijën duke e dërguar në spitalin e Ankonas.

Policia thotë se në trupin e fëmijës nuk ka trauma, ndërsa prindërit kanë treguar se ai vuan nga një sëmundje kronike.

Ende nuk dihet gjendja e fëmijës shqiptar.