Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Rexhep Selimi, ka uruar festën e ditës së nënës (8 marsit), në një mënyrë të veçantë.

Selimi ka postuar tri fotografi të tri nënave që ishin flijuar në luftën e fundit për çlirimin e Kosovës.

Selimi ka kujtuar “Nënë Zahide Jasharin, Nënë Salë Jasharin dhe Nënë Aze Brahimajn.

Postimi i plotë i Selimit:

Në këtë dite, para secilës nënë, me erdhen ndermend nënat luftetare, nënat heroina, tri trimeresha qe u sakrifikuan deri ne flijim për liri.

Bashkë me gjitha luftëtaret dhe dëshmoret që rane për liri, sot dua t’i kujtoj Nënë Zahide Jasharin, Nënë Sale Jasharin dhe Nene Aze Brahimajn, bashke edhe me te gjitha grate e nenat qe rane per Liri.

Ato ishin nënat tona, nënat e gjithe luftetareve te UCK-se!

Lavdi nënave trimëresha!

Rexhep Selimi uron 8 marsin me Zahide Jasharin, Salë Jasharin dhe Aze Brahimajn.