Kryetari i Mitrovicës Jugore, Agim Bahtiri ka thirrur mbledhje urgjente të Kuvendit Komunal, raporton gazetametro.net.

Kjo mbledhje urgjente është thirrur me qëllim të ndryshimi të ligjit për kufijtë administrativë të komunës, me qëllim të bashkimit të qytetit të Mitrovicës.

Ndërkohë, kjo ide për ‘bashkim’ erdhi nga Agim Bahtiri, pas situatës së fundit në veri dhe dorëheqjeve të katër kryetarëve të komunave veriore.

Sidoqoftë, për t’u ndryshuar ligjet, duhet të vendos Kuvendi i Kosovës./gazetametro.net