Seanca e jashtëzakonshme e opozitës e thirrur pas dështimit për liberalizim vizash do të mbahet sonte në orën 20:00.

Vendimi për mbajtjen e kësaj seance erdhi pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit dhe pas kërkesës së dytë të opozitës për mbajtjen e seancës së jashtëzakonshme për në orën 20:00.

Në këtë seancë do të diskutohet për dështimin e Kosovës në procesin e liberalizimit të vizave.