Sami Lushtaku tregon madhështinë e tij, shikoni çfarë befasie i bën djaloshit të sëmurë (FOTO)

 

Ish kryetari i Komunës së Skenderajt Sami Lushtaku ka vizituar Valmir Gërxhaliun nga qyteti i Vushtrrisë, i cili po lufton me një sëmundje të rëndë, shkruan Drenica Press.

Me rastin e ditëlindjes së Valmirit, Sami Lushtaku ka uruar ditëlindjen në shtëpinë e tij dhe  duke i dalë në ndihmë për përballjen e sfidës jetësore të Valmir Gërxhaliut.