A e ka menduar nëna e Shyhrete Behlulit që do ta priste këtë moment?

Shyhrete Behluli është një nga këngëtarët më të njohura të muzikës popullore.

Shyhrete Behlulit është tejet e plotësuar në çdo aspekt. E talentuar, e popullaruar, e përmbushur, shkruan Kosovarja.

Shyhretja e jetoj suksesin në rini e po adhurohet edhe në këtë moshë, kur edhe është bërë gjyshe disa herë.

Freksia e ëmbëlsia nuk po i humb asnjëherë këngëtares së mirënjohur nga Mushtishti.

Ndryshe, ajo e ka ende gjallë edhe nënën, që është frymëzim për të. Nëna e saj ka realizuar një foto me të bijat, mbesat dhe renë e Shyhretes.

E, cila nënë nuk do të donte ta përjetonte këtë ditë.