Rruga që ndjek bananja deri në tryezën tonë (video)

 

Të gjithë i duam banenet, por shumë pak dimë rreth kultivmit të tyre.

Në videon e mëposhtme mund ta shihni se si rriten, vjelen, paketohen dhe nisen për shitje nëpër vende të ndryshme në botë./Drenicapress.info/