Rruga e Drenasit nën ujë, polici në përpjekje për largimin e ujit |Foto

 

Një shi i rrëmbyeshëm ka rënë para pak minutave në qytetin e Drenasit, transmeton Gazeta Drenica Press

Në një video dhe foto të cilat kanë ardhur në adresë të gazetës, shihet sesi rruga “Ilaz Kodra” është mbuluar nga uji si pasoj e të reshurave.

Për të larguar ujin nga rruga, një pjesëtar i Policisë së Kosovës është parë duke e larguar një shaktë për të depërtuar uji. /Drenica Press/