Një i burgosur shqiptar është rrahur egërsisht të shtunën në një burg në Greqi, në burgun e Trikallës. Atë e rrahën patriotët e vet të dënuar aty.

Shqiptarët “e mirëpritën”, personin që nuk i jepet emri, në mënyrën më të egër të mundshme. Nuk dihen arsyet.

I burgosuri u dërgua në spitalin e Trikallës ku iu afrua ndihma e parë dhe pas një trajtimi të shkurtër në spital, e rikthyen në burg.