Rifat Jashari me plis në kokë në Kullën e Azem Galicës (Foto)

Kulla e Azem e Shotë Galicës ishte nikoqir i shumë mysafirëve anë e kënd vendit, të cilët mbajtën manifestimin kulturor të edicionit të IV “Ditët e Plisit”.

Në këtë manifestim morën pjesë intelektual e studiues të folklorit shqiptar.

Pos përfaqësuesve komunal, përfaqësuesve të Galicës, Lubovecit e Mikushnicës, me prezencën e tyre, i nderoj edhe përfaqësuesi i familjes Jashari, Rifat Jashari, njofton drenicapress.info

Mysafirët me plisa të bardhë në kokë, përkujtuan kuvendet historike të Azem e Shotë Galicës me bashkëluftëtarët e tjera, si dhe heroizmin e tyre kundër okupatorëve deri në betejat e fundit të tyre. /Drenica Press/

Image may contain: 15 people, table, living room and indoor

Image may contain: 10 people, people on stage and indoor