Rifat Jashari, vëllau i komandantit legjendar, Adem Jashari, ka bëre thirrje për bashkim.

Në fjalimin e tij në emër të familjes Jashari, tha se jo vetëm në përvjetore por gjithnjë duhet të jenë të bashkuar si sot në Gllogjan, njofton Klan Kosova.

Jashari në manifestimin për Epopenë e UÇK-së në Dukagjin që u mbajt në Gllogjan tha se fal gjakut të dëshmorëve e gëzojnë lirinë.

Në manifestimin “Epopeja e UÇK-së” në Gllogjan kanë marr pjesë edhe kryeministri Ramush Haradinaj dhe presidenti i Kosovës Hashim Thaçi.