Rezultatet e djeshme dhe takimet e radhës të turnirit “Driton Ahmeti”

 
Dje kanë përfunduar takimet e parapara të turnirit Tradicional Memorial “Driton Ahmeti”. Rezultatet e takimeve janë si më poshtë.

rezultatet

Ndërsa takimet që do të zhvillohen sot dhe nesër janë këto:

ndeshjet e radhes