Reagon zyrtari i lartë i NISMAS: Asambleistat e turpit

Asambleisti i Nismas, Vehbi Berisha, ka reaguar në Facebook, pas kalimit të një asambleiste të Nismas në PDK. Por si duket PDK-ja ka siguruar edhe votat e LDK-së dhe AKR-së!

Loading...

Berisha, i cili ishte bartës i listët së Nismas në zgjedhjet e fundit, ishte njeriu më i përfolur për t’u votuar nga opozita në krye të Kuvendit komunal të Drenasit.

Ky është reagimi i Berishës:

Ky është Aksham-pazari i klanit PRONTO në Drenas

#Asambleistat e turpit

Fotografia e Vehbi Berisha