Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, shihet duke kënduar një këngë historike për Kosovën gjithmonë duke ja shprehur dashurinë asaj, shkruan Gazeta NewBorn.

Ndoshta të gjithë e mbajnë mend një politikan si Ramush Haradinaj duke punuar e luftuar, por këtu shihet duke kënduar për Kosovën.Sponzor

Veprimet e fundit të tij, kanë bërë që ai ta merr prap respektin e madh nga qytetarët e vendit të tij.

Taksa ndaj Serbisë, deklaratat e tij ndaj Serbisë, si dhe qëndrimi i fundit dhe fjalimi i djeshëm ndaj BE-së, janë përshëndetur nga qytetarët e Kosovës, transmeton Gazeta NewBorn.