Kryetari i komunës së Drenasit, i përgjigjet Milaim Zekës rreth një komentimi që i ka bërë për disa supozime.

Ai ka shkruar se “Edhe një mijë vjet jetë ni paç, Lulin kurrë as të lidhur as të poshtëruar ski me pa”.

Ja mesazhi i Lladrovcit:

Mesazh për Milaim Zezën

Edhe një mijë vjet jetë ni paç, Lulin kurrë as të lidhur as të poshtëruar ski me pa!!!

Statusi i Milaim Zekës:

Kadri Veseli u ba norvoze me fajdegjinje

Mire u kane me arrestu

Ja paskan permend emrin. Paska edhe inqizime, madje prej vitit 2013. As ne pyetje nuk ashte marre. Nuk di nese Kadria i ka marre 200 mi euro apo jo, ama edhe nese nuk i ka marre, shume bre kisha pase qef me pa Kadrine me pranga, edhe ne burg, edhe te poshtrum nga ata qe i ka vendos neper institucione.

Me ba me qu ne qeli, ndoshta i bjen ndermend me dite se sa poshte ka ra sistemi i drejtesise. Per nje video te tille ra qeveria ne Austri, ketu te ne bash kujte palla nuk i hane. Mjafton me kane i forte, dhe ne majat e partise…!!!

No tags for this post.