Gjatë kafes së mëngjesit të kryeministrit Rama dhe Veliajt me banorët e njësinë nr.5 nuk kanë munguar as batutat.

Rama ka treguar edhe një batutë që ia ka mësuar Majko për gjirokastritët.

“Këtë ma tregoi Majko. Pse nuk blejnë gjirokastritët frigoriferë?

Kanë ato sterret poshtë që mbajnë ushqime në të ftohtë.

Se nuk janë të sigurt që mbyllet drita kur mbyllet dera”, tha Rama teksa në tavolinë shpërthyen të qeshurat.

No tags for this post.