Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, ka bërë të ditur se kabineti qeveritar sot ka filluar punën me një minutë heshtje në nderim të ish-presidentit amerikan George H.W. Bush.

Sot në Kosovë është ditë zie për të nderuar figurën e ish-presidentit amerikan, George H.W. Bush.

Flamuri shtetëror i Republikës së Kosovës do të jetë në gjysmështizë në të gjitha objektet shtetërore, brenda dhe jashtë vendit.

Postimi i Haradinajt: