Dukuria e qenve endacak nëpër sheshe dhe rrugë po vazhdon të paraqitet si sfidë për institucionet lokale dhe qendrore.

Me një dukuri të tillë po ballafaqohet edhe qyteti i Drenasit, shkuran Drenica Press

Në foto më poshtë mund të vërehet sesi qentë endacak po bredhin sheshit të Drenasit, fare pranë shkollës fillore “Rasim Kicina”. /Drenica Press/