Punëtori vjedh 2500 euro nga poma e derivateve, i harxhon në bastore

Policia e Kosovës ka njoftuar se ka arrestuar në person në qytetin e Fushë Kosovës.

I dyshuari ka marr pazarin ditor nga poma e derivateve në vlerë 2500 euro, dhe të hollat i ka harxhuar në bastore.

Ai është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.