Pulat e gjalla në autobusin e Prishtinës

Sot disa kompani private të autobusëve në Prishtinë kanë bërë zhurmë në rrugë duke protestuar. Por, zhurmë në autobus është parë edhe në linjën 1 në drejtimin Fushë Kosovë-Prishtinë.

Një udhëtar kishte blerë pula të gjalla të cilët prishën qetësinë dhe aromën e udhëtarëve në këtë autobus./Indeksonline/