Këngëtari Hysni Zeqiri sapo e ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor me muzikë dhe orkestrim nga Ilir Tolajt.

Kënga mbanë titullin ‘Të pres’ dhe është realizuar edhe me videoklip i cili është punuar nga Pinkmoon, ndërsa shoqërohet me tingujt e klarinetës nga Sinan Kajtazi, shkruan Drenicapress.info

Tekstin e këngës e ka shkruar, Ilir Maçastena, një emër shumë i kërkuar nga këngëtarët shqiptar.

Kjo nuk është kënga e parë e tij por duke qenë se muzika për të është vetëm hobi, Hysniu sjell rrallë projekte të reja mirëpo kujdeset që ato të jenë me domethënjë.

Drenicapress e sjell për lexuesit e saj projetktin më të ri të Hysni Zeqirit.