Shtohet sërish tensioni para Kuvendit.

Mes protestuesve janë bashkuar dhe deputetë të partisë Demokratike.

Protestuesit vijojnë të hidhen kapsolla dhe të çajnë kordonin e policisë që rrethon Kuvendit.

Protestuesit po tentojnë të hyjnë në Kuvend.  /Gazeta Express/ 

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/lajme-nga-shqiperia/protestuesit-tentojne-te-hyjne-ne-kuvend-nxehet-situata-597854/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright