Projekti i Drenorit për sigurinë e nxënësve në Drenas (FOTO)

Kandidati për kryetar të Drenasit, Xhavit Drenori, ka vazhduar me aktivitete për zgjedhjet e 22 tetorit.

Loading...

Drenori sot ka shpalosur programin e tij për sigurinë e nxënësve gjatë rrugës shtëpi-shkollë dhe anasjelltas.

I pari i Iniciativë Qytetare “Vizioni për Drenasin”, ka prezantuar edhe planin konkret për këtë pikë.

Plani i Drenorit:

Siguria e nxënësve, sidomos gjatë rrugës shtëpi-shkollë dhe anasjelltas, prioritet në programin e Vizionit për Drenasin.

Sot prezantuam projektin e instalimit të semaforit mekanik afër shkollës SHFMU “Arif Shala” në Zabel të Ulët.

Me qeverisjen tonë, nxënësit e kësaj shkolle dhe shkollës në Tërstenik nuk do të maltretohen gjatë kalimit të rrugës për në shkollë.

Këtë projekt do ta realizojmë në bashkëveprim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe ka kosto shumë të ulët financiare në krahasim me ndërtimin e mbikalimit.

Praktika të tilla të instalimit të semaforëve mekanik afër shkollave gjejmë zakonisht në Gjermani dhe shtete të zhvilluara.

Fotografia e Xhavit Drenori

Fotografia e Xhavit Drenori