Produktet kineze, imitimet e realizuara shumë dobët (Foto)

Industria e Kinës është shumë e fuqishme dhe furnizon tregjet, në të gjitha shtetet e botës.

Por, prinë edhe për nga produktet e imituara dhe të punuara në mënyrën më të dobët të mundshme, transmeton Telegrafi.

Me poshtë janë disa nga mallrat, që dallojnë shumë me origjinalin, ndërsa materiali me të cilin u ndërtuan, lë shumë për të dëshiruar.

“Kur t’i shihni mirë këto gjëra, do të kurseni dhe të blini produktin e shtrenjtë, që do t’ju kryej punën e duhur”, ka qenë një nga komentet e shumta.

Telefoni Nokla, iPhone me shenjën e dardhës dhe një thes boksi i mbushur me mbeturina, janë në mesin e këtyre gjërave, që nuk do donit t’i blinit ndonjëherë.