Prishtina zgjohet me parulla për rastin Dehari [foto]

Mbrëmë vonë në Prishtinë në zonën e sheshit “Nëna Terezë” janë shkruar disa parulla në lidhje me vdekjen e Astrit Deharit.

Loading...

Ato janë shkruar në objektin që e ndajnë Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, ajo e Diasporës, si dhe ajo e Bujqësisë, transmeton Koha.net.

“Astritin e vrau pushteti” dhe “Drejtësi për Astritin” janë dy parullat që janë shkruar në mur. Kapur me to është shkruar edhe “VV”.

Astrit Dehari vdiq në burgun e Prizrenit dhe ende nuk ka një raport final se Dehari është vrarë apo është vetëvrarë. Ajo që dihet nga raporti i autopsisë është se 26 vjeçi ka vdekur nga asfiksia, bllokimi i rrugëve të frymëmarrjes.