Policia e Kosovës ka bërë të ditur se se në një lokacion në Skenderaj është raportuar për një rast prishje e rendit dhe qetësisë publike.

Lidhur me rastin viktima mashkull K-Shqiptar ka raportuar se, është kanosur me fjalë nga një person mashkull K-Shqiptar.

Rasti është trajtuar nga njësitet policore si prishje e rendit dhe qetësisë publike. /Drenica Press/