Presidenti i vendit Hashim Thaçi ka zgjedhur që mbrëmjen e kësaj të premte të ndaj kohë në njërën nga odat e Drenicës.

Thaçi ka bërë të ditur se gjendet tek konaku i Haxhi Demakut në Abri, familje kjo dëshmorësh e bashkëluftëtarësh, njofton Klan Kosova.

”Sonte në konakun e bacë Haxhi Demakut në Abri. Familje dëshmorësh dhe bashkëluftëtarësh të dalluar të luftës për çlirimin dhe pavarësinë e Kosovës”, shkruan presidenti Thaçi në facebook.