Presidenti Thaçi me Ivanka Trump

Presidenti Hashim Thaçi ditë më parë ishte mysafirë në ceremoninë e Lutjes së mëngjesit, krahas shumë personaliteve botërore. Folësi kryesor ishte presidenti amerika, Donalt Trump.

Thaçit iu kishte rezervuar një tavolinë shumë e vecantë. Ai ishte ulur bashkë me dy njerëzit më të afërt dhe më më ndikim të presidentit Trump. Thaçi ishte ulkur bashkë Ivanka Trump dhe bashkëshortin e saj, Jared Kushner.

Mirëpo, tek tani kanë dalur fotografitë që duket se janë bërë para ose pas përfundimit të ceremonisë së lutjeve të mëngjesit. Ivanka Trump konsiderohet si njeriu me më influencë në Shtepinë e Bardhë./ER/