Presidenti çeçen Ramzan Kadyrov i ka dhuruar një djali 5 vjeçar një Mercedez-Benz të bardhë.

Arsyeja? 5-veçari realizoi 4,105 pompa, duke vendosur rekord botëror! Megjithatë, 5-vjeçari Rahim Kuriev nuk e mori dot çmimin e rekordeve Guinness për shkak të moshës.

Gjeniu 5-vjeç, njihet si “Schwarzenegger çeçen” dhe arriti suksesin e pazakontë në 2 orë e 25 minuta.

I prekur nga e gjithë kjo, Kadyrov vizitoi djalin duke i dhuruar atij dhuratën e vlefshme në një takim ballë për ballë.

Teksa i dha çelësin, presidenti u shpreh: “Ti meriton të udhëtosh në një Mercedes të bardhë”.

https://www.youtube.com/watch?v=D7eCgFOAFtg