Po na mbyt kanceri, zbulohet fabrika ku prodhoheshin ushqime me vaj makine (PAMJE)

Policia e Shkodrës ka ndaluar tre persona, të cilët kishin ngritur një punishte për të prodhimin e ushqimeve në mënyrë të jashtëligjshme duke dëmntuar shëndetin e konsumatorëve.

Krahas ushqimeve të bllokuara, pranë fabrikës u gjeten edhe fuçi të mëdha me vajra të ndryshëm, të cilët dyshohet se përdoreshin gjatë proceseve të përpunimit.

Njoftimi i Policisë së Shtetit-Prodhonin produkte ushqimore në kundërshtim me ligjin, arrestohen 3 shtetas dhe shpallet një në kërkim.