Plaku tregon një ngjarje interesante, videoja merr mijëra shpërndarje

Një intervistë e një plaku kosovar e realizuar në TV ka bërë bujë në rrjetet sociale.

Ai flet për një ngjarje interesante që i ka ndodhur.

Videoja është pëlqyer aq shumë sa që është shpërndarë mbi 1500 herë.

Ndiqeni videon dhe kuptoni për çfarë bëhet fjalë.