Nga dita e nesërme, Kosova do të bëhet me Ushtrinë e saj. Pikërisht Ushtria e Kosovës nga nesër në radhët e veta do të ketë edhe pilotin e parë, i cili është nga Drencia dhe diplomoi në Akademinë Ushtarake të Turqisë, shkruan Drenica Press. 

Sipas burimeve të Drenica Press piloti i parë është  Afrim Zabeli, i cili vjen nga fshati Rezallë i Komunës së Skenderajt, ku për fatin e tij historik i takon që të jetë piloti i parë i ushtrisë sonë, që do të fluturoj mbi qiellin e Kosovës./DRENICA PRESS/

Diplomon piloti i parë i Ushtrisë së Kosovës (Foto)