Piktori nga Drenica ekspozon veprën e tij në Itali

Piktori i talentuar Agim Bujupi ka ekspozuar veprën e tij artistike në Bolonja të Italisë.

Loading...

Kjo nuk është hera e parë që piktori Bujupi ekspozon veprat e tij jashtë Kosove.

Edhe pse i ri në moshë, Agim Bujupi me prejardhje nga komuna e Drenasit ka mbajtur disa ekspozita personale.
Më herët ai ka mbajtur ekspozitë edhe në Shqipëri dhe Norvegji.

Fotografia e Agim Bujupi

Fotografia e Agim BujupiFotografia e Agim BujupiFotografia e Agim Bujupi