Lajmi i Fundit nga Drenica Press
Informohu shpejtë, drejtë dhe saktë

Zëdhënësi i Policisë Rajonale të Pejës, Xhevat Ibra, ka treguar se janë të lënduar katër vajza dhe një djalë.

 

 

“Pesë persona janë të lënduar, një djalë e katër vajza. Njëra nga vajzat ka lëndime më të rënda dhe pritet të dërgohet në QKUK në Prishtinë”, ka thënë Ibra.

Ai ka thënë se së shpejti Policia do të dalë me detaje të tjera rreth vendit të ngjarje dhe të lënduarve.