Personi dehur sulmon policin, pengohet të hetoj rastin në vendin e ngjarjes

Një pjestar i Policisë së Kosovës është sulmuar nga një person i dehur. Polici nuk është lejuar të hetoj rastin në vendin e ngjarjes, transmeton Drenica Press

Sipas Policisë së Kosovës thuhet se është arrestuar i dyshuari mashkull, pasi që i njëjti ka penguar zyrtaret policor të cilët ishin duke kryer një shikim të vendit të ngjarjes. Lidhur me rastin është njoftuar prokurori dhe i dyshuari pasi që ishte nën ndikim të alkoolit pas këndelljes është intervistuar dhe më pas është liruar në procedurë të rregullt.