Përgjigju o Albin! A është e vertetë që gruaja juaj është vajza e Zoran Sokoloviçit?

Shkruar nga Florim Rrudhani 

Shpresojë se Lëvizja Vetëvendosje nuk do ta konsidëroj si provokim apo sulem ndaj tyrë.
E verteta që në Republikën e Kosovës veprojnë mbi 70 sherbime të huja që nuk ja dojnë të miren në vendit tonë, të dashur. Por ty Zotri Albin Kurt po tu drejtona me këto pytje direkte.
Historia jonë na mëson se Ahmet Zogu ka ardhë në pushtet pikërisht me retorika patriotike , dhe pastaj është bër edhe Mbret, dhe në fund arriti kulmin bashkpuntor i shkëlqyer i Serbisë. Po ju Zotri Albin Kurti pozicioni yt në dukje që shfaqet si shumë atdhetar, që urojë ta keshë të vërtet. A është e vertetë se ju me bashkshorten e juaj jeni njohur në burg? Ajo a ka qenë puntore në kryqin e kuq gjatë kohes së juaj në burg? A është e vertet se është me pasaportë Norvegjezë, por me origjinë serbe? A është e vertetë që është vajza e Zoran Sokoloviçit? Është mire tja spjegoshë publikut keto gjëra !!Arsyja që ti parashtrova këto pytje është se je figurë publike,politike (Deputet), Ish kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje, një subjekti parlamentar me pretendime për të ardhurë në pushtet, gjë që është krejt demokratike e normale. Besojë se pajtohesh që nënen nuk e zgjedhë dot vet, por gruan? e zgjedh vet. A je dhendër i Serbisë? Këtë pytje kam pas në planë që ta bëjë kudo që të mu kish dhenë mundësia. Nëse është vertet e kundërta e ketyrë informatave që posedoj kerkojë falje, por JO pa ju përgjigjur Ti pytjevë që tPërgjigju o Albin !! .ju spjegohët e verteta qytëtarvë.(marrë nga GazetaNewborn)